Wat ze zeggen

Na de boekpresentatie van Meer zijn dan je brein

Gisteravond een bijzondere avond, jullie beider invoelingsvermogen en het delen met de toehoorders kwam bij mij (en allen denk ik) warm over. Het voelde als eenheid vanuit Zijn.  CvB

Ik was afgelopen woensdag aanwezig op jullie boekpresentatie en heb meteen het boek gekocht. Heb net het boek uit en er overvalt mij een enorme dankbaarheid. Dankbaarheid omwille van de her- en erkenning, de mooie woorden, de authenticiteit ... en vooral omdat mijn hart tijdens het lezen van het boek heerlijke sprongetjes heeft gemaakt! Dit boek komt niet zomaar op mijn pad en het sterkt mij om, als sensitieve pionier, mijn eigen pad te bewandelen en daar vooral van te genieten! N.M.

Over Meer zijn dan je brein

Ik geniet van je mooie boek. Spannend, mooi geschreven, prettig leesbaar. Prachtig dus. Dankjewel, dankjewel. Een boek om veel weg te geven.  M.B.

Hartelijk bedankt voor het boek Meer zijn dan je brein. Wat een mooie samenwerking in dit boek. Het kon voor mij geschreven zijn en dat is ook jullie bedoeling. Ik heb genoten van de afwisseling tussen jullie. De lievigheid is over, het is tijd om kreng te zijn! Wat heb ik gelachen, maar het is o zo waar. Er staan zoveel goede dingen in die op het juiste moment komen.I.H.

Over Het geluk van hooggevoeligheid

Ik heb het in een week uitgelezen. Elke avond een hoofdstuk of meerdere en ik voelde me weer zo begrepen, of eigenlijk ik begrijp mezelf nu weer beter en weet ook wat me te doen staat om in mijn kracht te blijven. Lukt regelmatig niet maar steeds meer en ik kan ook steeds milder naar mezelf zijn.  MvdV

Het boek van u was een en al herkenning, ik weet dat ik er nog niet ben, maar ik zal hopelijk nooit meer zo diep wanhopig zijn. Uw boek kwam helemaal op tijd, zoals zoveel dingen in je leven op tijd komen. Dank, Dank, Dank voor uw waardevolle boek.  Het is  als 'thuiskomen', het is balsem voor mijn ziel, het opent perspectief, het is een sleutel naar de rest van mijn leven ..., een feest van herkenning. H.O.

Ik geniet enorm van dit boek. Wat je hierin deelt is zo enorm herkenbaar. Doordat je er zo je kwetsbaarheid en dilemma's in toont heeft het een enorme helende kracht.  I.M.

Vanaf het eerste blad raakte dit boek mij enorm. Zo'n hartverwarmend en hart-openend boek… Nog altijd herlees ik het in stukjes en telkens krijg ik nieuwe impulsen… Het geeft vertrouwen om in mijn 'zijn' te blijven geloven en er stilletjes aan ook mee naar buiten te durven komen. E.V.

Ik ben een beetje idolaat van je boek en raad veel cliënten aan om het te lezen. Het is het eerste boek sinds tijden dat verhaalt over dit onderwerp op een manier die herkenbaar, toegankelijk èn toepasbaar is. Eerlijk en open. Dankjewel.  P.V.